Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε.Ν.Ο.Π.
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ "ΟΛΥΜΠΟΥ"






             Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, ορισμένα από τα μέλη των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού, μετά την κατηχητική συνάντηση είχαν την ευκαιρία να οδηγηθούν στο γήπεδο  ποδοσφαίρου του "ΟΛΥΜΠΟΥ" προκειμένου να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου.



              Η μετάβαση έγινε με τα ιδιωτικά ΙΧ γονέων των παιδιών και επί μία και πλέον ώρα οι μικροί ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα. Ο "πειρασμός" όμως ήταν μεγάλος με αποτέλεσμα στο παιγνίδι να μπουν και δύο από τους γονείς οι οποίοι θυμήθηκαν τα δικά τους παιδικά χρόνια.
               Ο ενθουσιασμός και ο ζήλος όλων των παιδιών ήταν ιδιαίτερα έντονος. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι την περσινή κατηχητική περίοδο είχε συσταθεί μικρή ποδοσφαιρική ομάδα από τα παιδιά των Ε.Ν.Ο.Π. με προπονητή έμπειρο καθηγητή σωματικής αγωγής. Δυστυχώς η συνεργασία αυτή διεκόπη (;;;;;;) με αποτέλεσμα όλα τα παιδιά να στεναχωρηθούν και να επιζητούν διακαώς την επαναλειτουργία της ομάδας.
                Ο εφημέριος και υπεύθυνος των Ε.Ν.Ο.Π. βλέποντας την θλίψη και απογοήτευση αυτή των παιδιών αλλά και εις πείσμα της ανειλικρίνειας και της αδιαφορίας που χαρακτηρίζει ορισμένους υπ(αν)ευθυνους (...) υποσχέθηκε οτι πάση θυσία η ομάδα θα επαναλειτουργήσει και μάλιστα υπάρχει η περίπτωση στο πίσω μέρος του παλαιού διδακτηρίου  (παραπλεύρως του Ναού) να γίνουν οι κατάλληλες ισοπεδώσεις του εδάφους ώστε να δημιουργηθεί ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου. Η Εκκλησία μας, σαν στοργική μητέρα, κάνει οτιδήποτε μπορεί προκειμένου τα παιδιά της να αισθάνονται χαρά και ικανοποίηση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου