Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Παγκόσμια συγκίνηση: 8χρονος έσωσε 6 συγγενείς του και κάηκε προσπαθώντας να σώσει τον έβδομο

          

Φωτο:express.co.uk
Φωτο:express.co.uk
Ένας 8χρονος από τις ΗΠΑ κάηκε στην προσπάθεια του να σώσει τον έβδομο συγγενή του αφού πρώτα είχε απεγκλωβίσει έξι, από φλεγόμενο σπίτι (Vid)
0 8χρονος Tyler Doohan ζούσε στην περιοχή του East Rochester της Νέας Υόρκης.
Το βράδυ της Παρασκευής κατάφερε να απεγκλωβίσει έξι συγγενείς του από το φλεγόμενο σπίτι τους πριν βρει τραγικό θάνατο προσπαθώντας να σώσει και έβδομο άτομο.
Το αγόρι βρέθηκε νεκρό δίπλα από τον ανάπηρο παππού του τον οποίο προσπαθούσε να τραβήξει έξω από τις φλόγες. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε προκαλώντας θλίψη στους οικείους του και στην τοπική κοινωνία. Τραγική κατάληξη είχε και ο ηλικιωμένος άνδρας.
“Μας έκανε υπερήφανους. Αλλά τον θέλω πίσω”, δήλωσε η μητέρα του στο CNN, προσθέτοντας πως ο παππούς ήταν “ο καλύτερος φίλος” του μικρού.
Ο Tyler βρέθηκε στο σπίτι των συγγενών του (θείων του) για να περάσει το σαββατοκύριακο. Όταν αντελήφθη τη φωτιά, ξύπνησε τους έξι συγγενείς του οι οποίοι πρόλαβαν με την καθοδήγηση του να βγουν από το οίκημα.
Ανάμεσα στα άτομα που διεσώθησαν ήταν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών. Ήταν ξαδέρφια του 8χρονου Tyler.
Όταν είχαν βγει όλοι από το μικρό οίκημα, ο Tyler επέστρεψε μέσα σε αυτό για να βρει τον παππού του. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι δύο βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς έχασαν τις αισθήσεις τους από τον πυκνό καπνό και στη συνέχεια απανθρακώθηκαν πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική.
Ακόμη ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού, ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας.
tyler

Χρήστος Δεμέτης
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου