Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

(Αντί)Ρατσιστικό Νομοσχέδιο. Μην ενοχλείτε τον δράστη!

 

Η Ελλάδα, για να φτάσει στις αγκάλες του Ισλάμ, πρέπει να περάσει από διάφορους σταθμούς. Ενας από αυτούς είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη.Σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εγκριθεί, θα εξασφαλίσει για τους Ελληνες πολίτες το δικαίωμα να τους μαχαιρώνουν ασυστόλως καλοκάγαθοι πιστοί με μούσια και πύρινο βλέμμα και οι τριγύρω τους να κατηγορούν το θύμα που σπαράζει ότι πάσχει από αιματοφοβία, ξενοφοβία και ρατσισμό. Εδώ που τα λέμε, αν σε γδέρνουν ζωντανό για θρησκευτικούς λόγους, είναι άκομψο να διακόπτεις την τελετουργική εκτέλεση με τις οιμωγές, τις κραυγές και τις εκκλήσεις για βοήθεια. Είδατε στην Αγγλία ωραία και σένια που έγιναν τα πράγματα; Οι ευσεβείς κύριοι με τους μπαλτάδες αποκεφάλισαν τον «άπιστο» χωρίς να ενοχληθούν ιδιαίτερα από τους περαστικούς.Μια αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, που συνομίλησε με έναν από τους δράστες, δήλωσε στα ΜΜΕ: «Μου είπε ότι το έκανε γιατί ο άνδρας αυτός σκότωσε μουσουλμάνους σε μουσουλμανικές χώρες και ότι έχει βαρεθεί τους ανθρώπους που σκοτώνουν μουσουλμάνους στο Αφγανιστάν. [...] Μου είπε ότι θα ήθελε να παραμείνει και να αγωνιστεί, να ξεκινήσει πόλεμο απόψε στο Λονδίνο».

Ιεροδικεία
Με το λαμπρό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη ουδείς θα μπορεί να προσβάλλει αντίστοιχους δολοφόνους σχολιάζοντας αρνητικά τις θρησκευτικές αντιλήψεις τους.Οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου - ως την ημέρα που τα τακτικά δικαστήρια θα αντικατασταθούν από ιεροδικεία και οι δικαστές από πεπειραμένους και καταρτισμένους ιμάμηδες.
Τοιουτοτρόπως,η ταχύτητα στην απονομή δικαιοσύνης θα αυξηθεί τρομερά και οι υποθέσεις δεν θα εκκρεμούν σε Πρωτοδικεία, Εφετεία, Αρειους Πάγους, Συμβούλια της Επικρατείας και Ευρωδικαστήρια.
Ετσι θα γλιτώσουμε και από το Μνημόνιο και από τους ευρωδυνάστες μας. Θα υπαχθούμε στον Αραβικό Σύνδεσμο και με την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) η εικόνα της χώρας μας θα γίνει εξαιρετικά όμοια με τη Σαουδική Αραβία.
Δυστυχώς,όμως, η πρόσδεση της Ελλάδος στο μουσουλμανικό τόξο θα έχει και μια παράπλευρη απώλεια: θα καταργηθούν αυτοδικαίως ο νόμος Ρουπακιώτη και ο ίδιος ο κ.Ρουπακιώτης. Μόλις η ημισέληνος επικρατήσει στο δικό μας Λαμογιστάν, όλα τα δυτικά ήθη και έθιμα θα μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Μπράβο, παιδιά,καλά το πάμε...
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου