Επισκέπτες του χώρου μας

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Ε.Ν.Ο.Π.






         Με την ευκαιρία της λήξεως της κρεοφαγίας οι υπεύθυνοι της Νεανικής κινήσεως της ενορίας μας, διοργάνωσαν, ως κατ΄έτος, απογευματινή εορταστική εκδήλωση για  τα σαράντα περίπου παιδιά των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.) στην μεγάλη αίθουσα  του Ι. Ν. Υ. Θ. Ελεούσης, την Κυριακή 16 προς 17.

          Ο εφημέριος, π. Γεώργιος, σε συνεργασία με την οικονόμο της ενορίας, κα Ευτυχία Μουρμουράκη αλλά και με την κατηχήτρια κα Μαρίνα Λινάρδου καθώς και με τις συνεργάτιδες κ.κ. Ασπιώτου Ελένη, Μαρίνα Δελαπόρτα και Βασιλική Προβατά προετοίμασαν με απόλυτη επιτυχία την όμορφη αυτή εκδήλωση εις την οποία συμμετείχαν και αρκετοί γονείς των παιδιών.

         Από ενωρίς το απόγευμα και στον εξωτερικό χώρο της αιθούσης, η μεγάλη ψησταριά άναψε για να ¨υποδεχθεί¨ τις μπριζόλες, τα λουκάνικα, τα κοτόπουλα και τα σουβλάκια ενώ στο εσωτερικό οι φριτέζες ετοίμαζαν τις αγαπημένες για μικρούς και μεγάλους, τηγανιτές πατάτες.





         Τα παιδιά αφού προσήλθαν και αυτά από ενωρίς στον χώρο, άρχισαν να παίζουν μεταξύ τους ή αφοσιώθηκαν στα παιχνίδια του υπολογιστή, ενώ τα μικρότερα προσπάθησαν να παρουσιάσουν, με επιτυχία, τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες ζωγραφίζοντας με τα χρώματα.






         Και όταν πια όλα ήταν έτοιμα, μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να γευθούν από τους υπέροχους μεζέδες.








          Αργοτερα , με τη βοήθεια της μουσικής, τα παιδιά ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να παίζουν διάφορα ομαδικά παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσεως.



         Πραγματικά κυριάρχησε ο ενθουσιασμός εκ μέρους των παιδιών αλλά και η πλήρης ικανοποίηση που φαινόταν ξεκάθαρα στα μάτια μικρών και μεγάλων.
           Αξίζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της μικρής αυτής γιορτής. Κυρίως, όμως σε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά  τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας.
           Η ενορία μας, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην λείπει τίποτα από τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου