Επισκέπτες του χώρου μας

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
Η ΛΗΞΗ ΤΩΝ
ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΤΑΜΟΥ
ΜΕ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ.

     Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομική εξόρμηση των κατηχητοπαίδων της ενορίας μας στην Πάργα και τους Παξούς.
             Από το πρωί όλα, σχεδόν, τα παιδιά μαζί με ορισμένους γονείς, την κατηχήτρια πρεσβυτέρα Χριστιάννα Γκισδάκη, τον Ιερέα π. Γρηγόριο Γκισδάκη και υπό την ευθύνη του προϊσταμένου της ενορίας μας, π. Γεωργίου, μαζεύτηκαν στην θέση "Ψυχραιμία" οπου και επιβιβάσθηκαν σε λεωφορείο, το οποίο και τους μετέφερε στον κεντρικό λιμένα του νησιού.
            Εκεί εισήλθαν στο πλοιάριο των Ιονικών θαλάσσιων γραμμών, οπου και ξεκίνησαν την μικρή τους κρουαζιέρα.  Πρώτος σταθμός υπήρξε το γραφικό λιμάνι της Πάργας, οπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για αρκετή ώρα θαλάσσιο μπάνιο αλλά και να περπατήσουν για λίγο στην όμορφη παραλιακή οδό.
           Αμέσως μετά επιβιβάσθηκαν εκ νέου στο πλοίο οπου και έφθασαν στους νησί των Παξών. Εκεί γευμάτισαν σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο .
           Η αναχώρηση ήταν η πιο δύσκολη για όλους στιγμή. Στο πλοίο, κατά την επιστροφή, ο υπεύθυνος , θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά και τους συνοδούς τους, διένειμε σε όλους δροσερό καρπούζι, οπου τα παιδιά το καταβρόχθησαν μονομιάς.
            Η εκδήλωση αυτή σήμανε και την λήξη της εφετινής κατηχητικής περιόδου.
           Αξίζει να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν και εφέτος τα παιδιά τους στην αγκαλιά της Εκκλησίας, τις Κατηχήτριες πρεσβυτέρα Χριστιάννα Γκισδάκη και Τερψιχόρη Καλλιακμάνη αλλά και την οικονόμο της ενορίας κα ευτυχία Μουρμουράκη, που όλο το σχεδόν το χρόνο φροντίζει να μην λείπει τίποτα απολύτως από τις συγκεντρώσεις των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων.
           Θα πρέπει να σημειωθεί οτι τα έξοδα της μεταφοράς των παιδιών προς και από το λιμάνι ήταν προσφορά του κυρίου Διαβάτη Δημητρίου ενώ τα έξοδα του πλοίου προσέφερε ο ιδιοκτήτης των Ιονικών θαλάσσιων γραμμών κος Παπικινός Πέτρος.
            Τα έξοδα του γεύματος προέρχονταν από την πώληση των ημερολογίων της Ομάδος.
Κ α λ ό   κ α λ ο κ α ί ρ ι !!!







 





 





 




 
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου