Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ...




Με πολύ κόπο, αγωνία αλλά και πολύ αγάπη από φίλους και αδελφούς, τα τελευταία χρόνια κατορθώσαμε να στεγάσουμε τα παιδιά (50 και πλέον) των Ενοριακών μας Ομάδων σε δύο λιτούς αλλά όμορφους χώρους. Εκεί ήταν και είναι το στέκι τους, η γωνιά τους. Εκεί πέρα από τις κατηχητικές συνάξεις, πραγματοποιούνται και τα δωρεάν μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (Αρχαίων - Νέων Ελληνικων, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Αγγλικών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Μουσικής παιδείας και. Πιάνου). Οι χώροι αυτοί δεν είχαν κάτι το περιττό και ακριβό στον εξοπλισμό τους. Μερικά θρανία, καρέκλες, μία μικρή βιβλιοθήκη και μερικούς υπολογιστές εκ των οποίων ο ένας υπήρξε καινούργιος, ενώ οι άλλοι υπολειτουργούν.
Κάποιος ή κάποιοι όμως, ζήλεψαν τη χαρά των παιδιών μας και το βράδυ της 31ης Μαΐου παραβίασε την κλειδωμένη πόρτα και μας αφαίρεσε τον ένα και μοναδικό καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος αποτελούσε δωρεά φίλου και πνευματικού μας τέκνου από την Αθήνα. Από τον υπολογιστή αυτό μπορούσαμε να επικοινωνούμε με όλους εσάς. Στον υπολογιστή αυτό παραδίδονταν τα μαθήματα. Ο υπολογιστής αυτός υπήρξε μέρος της ψυχαγωγίας των παιδιών μας. Όμως.... κάποιοι μας τον αφαίρεσαν. Βεβαίως ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρμόδιες αρχές οι οποίες προσπαθούν να βοηθήσουν στην διελεύκανση της σημαντικής, για εμάς, υπόθεσης.
Κάνουμε έκκληση στην αγάπη όλων των αδελφών, εάν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής του να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 6944158536 (π. Γεώργιος).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου