Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016


Βόμβα από τον π. Επιφάνειο Οικονόμου:

"Ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει" (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  • Από thenewspaper.gr
Βόμβα από τον π. Επιφάνειο Οικονόμου: "Ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει" (ΒΙΝΤΕΟ)
 
Μία πραγματική αποκάλυψη έκανε ο πιο στενός συνεργάτης του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, π. Επιφάνειος Οικονόμου.
Ο Αρχιμανδρίτης τόνισε με έμφαση ότι "ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι αυτό δεν ζει" υπονοώντας ότι δεν είναι ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου τυχαίος.
Παράλληλα ανέφερε: "Εγώ απεγκλωβίστηκα από τα συναισθήματα, βλέπω πια πιο καθαρά, με πιο διαυγή τρόπο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τον Χριστόδουλο τίποτα δε θα είχε συμβεί. Θα ήταν το μεγάλο αγκάθι, το μεγάλο εμπόδιο σε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας".
Μάλιστα ο π. Επιφάνειος Οικονόμου σημείωσε ότι ο Χριστόδουλος στο τελευταίο του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στον ελληνικό λαό το 2008 έκανε λόγο για Αντίσταση και Ανάκαμψη.
Τέλος, ο π. Επιφάνειος Οικονόμου απαντώντας στον Δημήτρη Μαρέδη επισήμανε ότι είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να τα γράψει σε ένα βιβλίο με λεπτομέρειες.
                                                       

- See more at: http://ekklisiaonline.gr/eipan/item/10955-vomva-apo-ton-p-epifaneio-oikonomou-o-xristodoulos-eprepe-na-pethanei-vinteo#sthash.cR9xJ7NR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου