Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Να κτίσουν, όχι να τους κτίσουμε!

 
  • Από  aktines.blogspot.gr
Να κτίσουν, όχι να τους κτίσουμε!



του αρχ. Δανιήλ Γ. Αεράκη


Μία , που επιδιώκει τον αποχριστιανισμό της Ελλάδος, είναι φυσικό να ψηφίζη μουσουλμανοποίησι στον χώρο μας!
Η Βουλή των Ελλήνων στις 6 Αυγούστου, με ψήφους 200, έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν στο Βοτανικό (Ελαιώνα) οι εργασίες ανεγέρσεως μουσουλμανικού τεμένους ().
Η χρηματοδότησις των έργων θα γίνη με κρατικά κονδύλια και θα κοστίση στο δημόσιο ταμείο 964.000 ευρώ! Το τέμενος θα χωράη 350 οπαδούς του Ισλάμ.
Όλοι οι χριστιανικοί Ναοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας στον τόπο μας έχουν κτισθή με τον οβολό των πιστών. Αν, λοιπόν, οι μουσουλμάνοι, που προέρχονται από πλούσιες Αραβικές χώρες, θέλουν να έχουν επίσημο χώρο προσευχής και λατρείας, ας τον αποκτούσαν με δικά τους χρήματα. Η άδεια, επί τη βάσει της θρησκευτικής ελευθερίας, ας δινόταν από το κράτος. Όχι όμως και τα χρήματα για μουσουλμανικό τζαμί.
Διαβάστε εδώ: Πού βρέθηκε τόση αθεΐα;
Η Κυβέρνησις για μεν τις μη χριστιανικές μειονότητες είναι πρόθυμη σε βοήθεια. Για τις θρησκευτικές μειονότητες στη χώρα μας δείχνει σεβασμό. Γι' αυτές ισχύει το «ανεξιθρησκεία». Για την πλειονοψηφία των ορθοδόξων χριστιανών ισχύει το «αθρησκεία».
Κι εμείς μεν στην καρδιά της πρωτεύουσάς μας κάνουμε δώρο στους μουσουλμάνους ένα τζαμί. Οι μουσουλμάνοι για μας τι κάνουν; Επιδιώκουν να μετατρέψουν την περίφημη Αγία Σόφια, σε... τζαμί! Να σεβασθούμε εμείς τις θρησκευτικές τους ανάγκες. Ας σεβασθούν όμως και αυτοί Χριστιανικά μνημεία, που συμβαίνει σήμερα να είναι σε χώρο υπό την κατοχή τους.
Σωστά επίσης ελέχθη: Θα είναι τόπος ειρήνης το υπό ανέγερσι τζαμί, η θα είναι πεδίο μαχών των διαφόρων ισλαμικών θρησκευτικών παρατάξεων; Σε ποιους θα ανήκη; Στους Σουνίτες, στους Σιίτες η σε κάποια άλλη από τις δεκάδες θρησκευτικές μουσουλμανικές σέκτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου