Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ
ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΠΟΤΑΜΟΥ




       Την Κυριακή 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Λήξης των Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού  (Ε.Ν.Ο.Π.) για την κατηχητική περίοδο 2015 - 2016.
         Μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Υ. Θ. Ελεούσης Ποταμού Κατηχητές, Κατητοπαίδες και αρκετοί γονείς ξεκίνησαν την  εκδρομή τους για την πανέμορφη παραλία του Αγίου Πέτρου στον Κάβο.

         Εκεί τα 40 περίπου παιδιά (απουσίαζαν αρκετά λόγω οικογενειακών διακοπών) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους στα πεντακάθαρα νερά της όμορφης παραλίας, να παίξουν και να χαρούν μεταξύ τους και εν συνεχεία να γευθούν το πεντανόστιμο φαγητό που τους προσφέρθηκε στο παρακείμενο εστιατόριο, με τα παγωτά και τους χυμούς.
          Όντως επικράτησε ένα κλίμα γιορτινό, που όμως έκρυβε και μία μικρή μελαγχολία καθώς η συνάντηση αυτή ήταν η τελευταία για την εφετινή περίοδο.  Μικροί και μεγάλοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς την Εκκλησία, την αγάπη τους προς τον Εφημέριο, τις Κατηχήτριες, τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, τους Καθηγητές  της Ενισχυτικής Διδασκαλίας αλλά και σε όλους τους χορηγούς του Νεανικού Έργου, όπως τον κ. Διαβάτη Δημήτριο που προσφέρει  π ά ν τ α  ΔΩΡΕΑΝ τα λεωφορεία για τις Νεανικές Εκδηλώσεις και όχι μόνον.
        Ο π. Γεώργιος τους υπενθύμισε ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Παναγίας θα παραμένει ανοικτή αρκετές ημέρες της εβδομάδος, προκειμένου όσα παιδιά παραμείνουν στο προάστιο να έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στον χώρο που αγαπούν.
      Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για το φαγητό των παιδιών εδόθησαν από το μικρό "ταμείο"  των παιδιών, που είχαν δημιουργήσει από την πώληση των ημερολογίων στις αρχές του έτους. 


















      
ΚΑΛΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου