Επισκέπτες του χώρου μας

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"ΣΤΩΜΕΝ  ΚΑΛΩΣ"!!!
Ο "ΕΧΘΡΟΣ" ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ 
 
 
       Καθώς οι μέρες περνούν και σιγά σιγά εισερχόμεθα στην ιερά περίοδο της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, οπου οι πιστοί καλούνται να ζήσουν το στάδιο της ασκήσεως, προκειμένου να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την σωστή βίωση του μοναδικού και κοσμοσωτήριου γεγονότος της Αναστάσεως του Κυρίου μας, ο προαιώνιος εχθρός και μισόκαλος διάβολος, δια των συνεργών του, προσπαθεί παντί τω τρόπω να αποπροσανατολίσει και να σκανδαλίσει τους χριστιανούς.
      Έτσι, λοιπόν, προ των θυρών της ιεράς περιόδου, οι διάφοροι αιρετικοί ξεκινούν την δράση τους. Χτυπούν τις πόρτες των χριστιανών και με περισσή ευγένεια αρχίζουν να ομιλούν  για τον Χριστό. 
      Προ ημερών την εμφάνισή τους έκαναν οι μάρτυρες του Ιεχωβά (Χιλιαστές). Κατά ομάδες άρχισαν να επισκέπτονται τις οικίες των χριστιανών του προαστείου μας και κυρίως στις περιοχές ΛΙΘΑΡΙ και ΚΟΡΩΝΟΣ, διανέμοντας καλαίσθητα έντυπα δια των οποίων καλούσαν  τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν ειδικές συναθροίσεις στις 26 Μαρτίου αλλά και στις 6 Απριλίου, σε κεντρικούς χώρους της πόλεως, με την ευκαιρία της εφετινής επετείου του "θανάτου του Ιησού".
      
       Στο φυλλάδιο αυτό εμφανίζεται ένας νεαρός άνδρας (ο Ιησούς Χριστός) με προσεγμένη κόμμωση και την παλάμη παρατεταμένη, να καλεί τους δεκάδες χαμογελαστούς ανθρώπους που βρισκονται γύρω του, να τον ακολουθήσουν.
        Επάνω της μορφής αυτής αναγράφεται: "ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" και δίπλα ακριβώς θέει τα εξής ερωτήματα: "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;", "ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ;", "ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ;".
        Στο πίσω, δε μέρος του φυλλαδίου αναφέρονται τα εξής: "Ο Ιησούς Χριστός θεωρείται από πολλούς ως ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έζησε ποτέ. Ωστόσο, παρέδωκε τη ζωή του για εμάς πριν από 1.980 χρόνια.".
        Δηλαδή, ούτε λόγος για  την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
       Και πως να γίνεται άλλωστε, αφού δεν πιστεύουν στην θεότητα του Ιησού Χριστού και ως εκ τούτου ούτε και στο αδιαμφισβήτητο γεγονός της Αναστάσεως.
      
      Παρακάτω πολύ επιγραμματικά αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για τους "Μάρτυρες" του Ιεχωβά ή Χιλιαστές.
      Ο Χιλιασμός είναι μία πολύ ύπουλη θρησκεία -αίρεση, από τις πιο μεγάλες και φοβερές αιρέσεις που βρέθηκαν στο διάβα της Ορθοδοξίας μας. Οι ρίζες του βρίσκονται στην ιουδαϊκή θεολογία και αντιμετωπίστηκε αρχικά από τους μεγάλους Πατέρες αλλά και τις Οικουμενικές Συνόδους.
       Εμφανίστηκε με νέα μορφή από το 1881από τον πλούσιο έμπορο και εβραϊκής καταγωγής Κάρολο Ρώσελ και τους διαδόχους του Ρόδερφορδ και αργότερα Νάθαν Νορ. Έχει ως έδρα το Μπρούκλιν της Αμερικής και το κέντρο της είναι η πολυεθνική εταιρεία "Σκοπιά", οπου εκεί "παίζεται" ένας μεγάλος χορός πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
      Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά κυκλοφορούν κρατώντας τα βιβλία "ΞΥΠΝΑ" και "ΣΚΟΠΙΑ", αλλά και την Αγία Γραφή. Μά Αγία Γραφή, όμως παραποιημένη καθώς αλλάζουν ονόματα, σημεία στίξης, ακόμα και ολόκληρες φράσεις, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της εταιρείας "Σκοπιά".
      Αρνούνται καθ'ολοκληρίαν την ισόκυρη με την Αγία Γραφή, ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εκκλησίας μας, οπου εκεί βρίσκουμε πολλές μαρτυρίες για τη διδασκαλία του Κυρίου αλλά και των Αποστόλων.
       Αρνούνται την Αγία Τριάδα, αποκαλώντας την "διάνοια του σατανά".
       Διδάσκουν οτι ο Ιησούς Χριστός είναι δημιούργημα του Θεού, όπως ο άνθρωπος, τα ζώα και τα φυτά. Ως εκ τούτου αρνούνται την θεότητά Του και φυσικά την εκ νεκρών Ανάστασή Του.
       Παρά το γεγονός οτι αυτοαποκαλούνται "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" για να παραπλανούν τον κόσμο, εν τούτοις η διδασκαλία τους μάχεται οτιδήποτε το Χριστιανικό.
       Διδάσκουν οτι η Παναγία δεν είναι Θεοτόκος και οτι γέννησε και άλλα παιδιά και επομένως δεν της αποδίδουν καμία απολύτως τιμή. Επίσης δεν δέχονται τους Αγίους και καταπατούν τις ιερές εικόνες.
       Απεχθάνονται το σημείο του Τιμίου Σταυρού και αναφέρονται σ'αυτό με ειρωνικά και περιφρονητικά σχόλια.
       Διδάσκουν οτι ο Χριστός θα έλθει και πάλι στη γη για να κυβερνήσει ως επίγειος βασιλιάς για χίλια έτη. Ξεχωρίζουν τους πιστούς σε δύο ομάδες: αυτή των 144.000 που θα πάνε στον ουρανό και το υπόλοιπο πλήθος που θα ζήσει αιωνίως στη γη με υλικά σώματα, με την προϋπόθεση οτι θα ανήκουν στην οργάνωση διότι διαφορετικά θα εξαφανισθούν από τον μεγάλο πόλεμο που λέγεται Αρμαγεδών. Όλα αυτά παρά το γεγονός οτι πουθενά στην Αγία Γραφή  δεν γίνεται χωρισμός σε μικρό ποίμνιο και το υπόλοιπο λαό, όπως πουθενά δεν γίνεται λόγος για επίγειο βασιλεία.
       Αναφερόμενοι στον Αρμαγεδών, που προείπαμε, πιστεύουν οτι πρόκειται για έναν πραγματικό πολέμο μεταξύ του Θεού και του σατανά, οπου θα καταστραφούν όλοι οι κακοί και θα εναπομείνουν μόνο οι ΄"Μάρτυρες" του Ιεχωβά που θα ζουν πλουσιοπάροχα. Στην πραγματικότητα, όμως, Αρμαγεδών είναι ένας πνευματικός πόλεμος  του Χριστού και των ανθρώπων Του με τον διάβολο.
     
        Επίσης:
 
        Διδάσκουν οτι δεν πρέπει να υπηρετούμε την πατρίδα και οτι όλες οι εξουσίες προέρχονται από το Σατανά. Δεν πιάνουν όπλο και την σημαία την θεωρούν ειδωλολατρικό σύμβολο.
       Αρνούνται στα μέλη τους να συμμετέχουν σε μεταγγίσεις αίματος, θεωρώντας την όλη πράξη κατακριτέα από τον Θεό. Πράγματι ο Θεός τόσο στην Παλαιά όσο και στην Καινή Διαθήκη απαγορεύει στους ανθρώπους να τρώγουν το αίμα των ζώων, διότι αυτό το έκαναν οι ειδωλολάτρες που πίστευαν οτι τρώγοντας το αίμα ενός δυνατού ζώου, αποκτούσαν αμέσως την δύναμη του ζώου. Η μετάγγιση δεν υπήρχε την εποχή της Γραφής και ως εκ τούτου δεν απογορεύεται από τον Θεό. Η όλη διαδικασία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την βρώση του αίματος αλλά στηρίζεται στην έμπρακτη αγάπη, αποτελεί μία θεάρεστη πράξη της οποίας η εφαρμογή σώζει ανθρώπινες ζωές ενώ η μη εφαρμογή της φονεύει τη ζωή των ανθρώπων. Εξ άλλου ο πρώτος αιμοδότης είναι ο Ιησούς Χριστός.
       
Ομιλούν χυδαιότατα κατά της Εκκλησίας αποκαλώντας την "κακιά γυναίκα", "πόρνη", "Μεγάλη Βαβυλώνα" και μιλούν με πολύ μίσος και εκδίκηση για τους πστούς της.
 
 
*********************************
 
       Αυτοί είναι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ή Χιλιαστές. Προσπαθούν να τορπιλήσουν τα θεμέλια της Εκκλησίας και της Πατρίδος μας. Επομένως απαγορεύεται κάθε επαφή μαζί τους και κυρίως όταν δεν είμεθα καλοί γνώστες της Αγίας Γραφής καθώς υπάρχει κίνδυνος να πλανηθούμε. Και βέβαια ποτέ να μην βάζουμε στα σπίτια μας τα δικά τους έντυπα και φυλλάδια.
       Εσχάτως έχουν θέση σε εφαρμογή και την εξής μέθοδο: Βρίσκουν από τον τηλεφωνικό κατάλογο τα τηλέφωνα  και αρχίζουν να τηλεφωνούν ρωτώντας στην αρχή για την υγεία των ανθρώπων, τα επαγγελματικά τους, τις οικογένειές τους ,με την ελπίδα  να μπορέσουν να αλιεύσουν κάποιο θύμα. Μετά ξεκινούν τις κατ'οίκον επισκέψεις και την πλύση εγκεφάλου.
       ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

       




   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου