Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της ενορίας μας, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Ιερού Ναού Υπερ. Θεοτόκου Ελεούσης.
Η άνετη αίθουσα εκδηλώσεων αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τα 150 περίπου άτομα που προσήλθαν από ενωρίς.
Την εκδήλωση "άνοιξε" ο εφημέριος της ενορίας, π. Γεώργιος, που υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους με θερμά λόγια και επισημαίνοντας οτι "δεν θα πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα μας. Ήλθε η στιγμή να καταλάβουμε όλοι μας οτι αν πραγματικά επιθυμούμε την σωτηρία, θα πρέπει να την αναζητήσουμε μόνο στο Θεό και όχι στους ανθρώπους. Και αν σήμερα βρισκόμαστε σ΄αυτήν την δυσάρεστη  και δύσκολη θέση, αυτό οφείλεται στο οτι τόσα χρόνια "ακουμπούσαμε" σε ανθρώπους, εξοστρακίζοντας τον Θεό από τη ζωή μας".

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση, σε μορφή DVD, του ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του όλου ενοριακού έργου που πραγματοποιήθηκε την περσινή περίοδο.  
Ευθύς αμέσως το λόγο πήρε η υπεύθυνη κατηχήτρια, πρεσβυτέρα Χριστιάννα Γκισδάκη, η οποία και παρουσίασε το μικρό θεατρικό που έπαιξαν τα μέλη της Ενοριακής Νεανικής Ομάδος.
Πριν από τη λήξη της όλης εκδήλωσης, ο π. Γεώργιος ευλόγησε και εν συνεχεία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Με την παρουσία τους τίμησαν την μικρή γιορτή οι αιδεσιμ. Ιερείς π. Παναγιώτης Διαβάτης και π. Γρηγόριος Γκισδάκης. Ενώ εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Πουλιέζος και Δημήτριος Κλουδάς, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Αλέξανδρος Καρδαμίτσης, ο τοπικός σύμβουλος κος Γεώργιος Κουρής, ο πρόεδρος του αθλητικού Συλλόγου Ποταμού "Κεραυνός"και πρ. Δημοτικός Σύμβουλος κος Σπυρίδων Σκιαδόπουλος, ο καθηγητής Μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου κος Ευστάθιος Μακρής καθώς και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού. Εκ μέρους των επισήμων σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Πουλιέζος Δημήτριος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου